Företagsflytt Stockholm

Ett uppdrag startar ofta med ett möte mellan våran kontaktperson och företagets projektledare. Tillsammans gör vi en enkel arbetsbeskrivning och en tidplan. Med detta som underlag lämnar vi ett förslag till budget och efter önskemål anbud. Vid industriflytt där tunggods och maskiner förekommer har vi samarbetsavtal med specialfirmor.

Har ni tänkt att flytta Ert kontor eller vill ha hjälp med att flytta ett skrivbord. Vi sköter företagsflytt och kontorsflytt inom Göteborg eller hela Sverige. Inget är omöjligt för oss. Vi gör en kostnadsfri besiktning med Er om vad ni vill ha hjälp med: T.ex. Internflytt: Ommöblering av kontor, flytt av arbetsplatser mm.

Montering: Upp och nedmontering av skrivbord, väggfasta hyllor mm.

Kassaskåpsflytt: När Ni köpt nytt eller bara behöver byta plats. Flytt av hela Ert kontor Dags att byta lokal? Inga problem, vi sköter Företagsflytten till Er nya adress. Ring oss och se vad vi kan erbjuda Er för hjälp 031-49 01 70 Move 4 You är en väletablerad flyttfirma i Stockholm. Vi har erfaren personal som har jobbat många år inom branschen. Vi utför företagsflytt och kontorsflytt inom hela Sverie. Vi flyttar även till och från Danmark och Norge. Vi gör allt för att Er flytt ska utföras professionellt, samt minimera risken för skador. Men även den mest erfarne kan råka ut för en olycka, självklart är vi försäkrade mot sådana händelser
Ring och avtala tid för besök, det kan bli början på något bra!