Flyttstädning Stockholm

Flyttstäd – När tiden inte räcker till. Nu är det flyttat och klart och det känns lockande att börja med det nya. Vi tar hand om dina gamla problem. Låt oss ta hand om din flyttstädning. Givetvis har vi städgaranti som innebär att om vi har missat något så åtgärdar vi det omgående. Avdrag för ”hushållsnäratjänster” gäller för alla våra städtjänster (Du betalar endast 50% av priset) Vi har även veckostäd, kontorsstäd och byggstäd. Ring oss för mer information

Vi har många års erfarenhet av flyttstäd, flytt, bud och transporter. Vi är en etablerad flyttfirma både för privatpersoner och företag.

Vi kan också erbjuda hela utbudet av företagstransporter. Vi försöker alltid tänka på att våra bud och transporter ska vara så miljövänliga det går. Förutom det så strävar vi alltid mot lägre kostnader – givetvis utan att inskränka på kvaliteten. 

Vi kan Bud & Transport och flyttar i Stockholms län med omnejd.

För många kan bud / transport kännas som bara en tråkig utgift. Vi vill hjälpa till så att det märks så lite som möjligt, dels genom att hålla låga priser och dels genom att erbjuda en bra service. 

Vi har lokal koppling till Stockholm, Västerås, Östergötland och Uppsala, men vi kan givetvis hjälpa till med transport, bud och flytt i andra delar av landet och Europa.